Perşembe, Nisan 04, 2013

Bardaklariniza Altin Goruntusu Ekleyin


Evde kenarda  sade cam olarak duran ne varsa altın yaldızla tatlandırmanız mumkun ben bunlara örnek olarak sarap kadehinin yapılışını tarıif edeceğim eminim sizde kendiniz için herhangi bir objeyi  yeniden tasarlayabilirsiniz. Hatta farklı desenlerde yapabilirsiniz. Tamamen hayal gücünüze kalmış.
Önce malzemeler ile başlıyoruz.



1- Bir kutu toksik olmayan altın yaldızlı sprey boya
2-Dilediğiniz turde cam olmak koşuluyla bir zuccaciye { Burda şampanya kadehini tasarlıyoruz}
3-Ressam bant veya genis  bant {kagıt yada kagıt olabilir}
4-Kilitli plastik torba



Bir parca bandı 6 inc genisliğinde kesiyoruz. Daha sonra hafif bir açıyla bandı bardağın etrafında dolayarak yapıştırıyoruz.Fakat bunu yaparken alt kısmın oldukca sıkı şekilde yapışmasına ozen gosteriyoruz Bu kural yukarıda kalan kısım için o kadar öenemli degil.


Bandın diğer kısmınıda aynı sekilde iki yonlu olacak sekılde yapıştırarak getirin ve diğer bantla kesişecek sekilde ust uste getirin.Daha sonra kilitli torbamızı bardağın agız kısmını muhafazaya almak için bardaga gecirip bantlayın { bunu yapmak için yukardaki gorsellerden yardım alabilirsiniz.


Ve geldik işin en eglenceli kısmına sprey boyanızı iyice calkaladıktan sonra. belirli bir uzaklıktan puskurterek sıkıyoruz {bunu yaparken mutlaka hava alan bır alanda yada acık bir alanda yapmaya özen gösteriyoruz}.Ve tekrar boyamızı tamamlama işine geliyoruz.Bunu katlar halinde yapın ilk katı attıktan sonra ıkıncı katı atmak için kurumasını bekleyin boylece daha orjinal bir goruntusu olacaktır. fakat dikkat edin fazla kaçırırsanız bu defada bu bolgenın ayrımında cıkıntı oluşabilir.Objemiz kuruduktan sonra bandı yavasça çıkartıyoruz.Ve işte bitti...


Unutmayın objelerimizi asla bulaşık makinesinde yıkamıyoruz elde yıkamalısınız yoksa bozulacaktır.
GÜLE GÜLE Kullanmanız dileğiyle...

2 yorum:

Unknown dedi ki...

altın renkli spreyi nerden aldnız ?

kalzeno dedi ki...

Cam Sanatları Malzemecilerinden temin edebilirsiniz..

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...