Çarşamba, Ekim 31, 2012

Restore Edilmis Harika Bir Ciftlik Evi ♥


Salonda tavana acılan pencere ile odanın içerisine daha buyuk aydınlık kazandırılmış.El yapımı çinilerle süslenmiş şömine salona romantik bir hava katmış.Kanepeler El Corte Ingles,  Fas desenleriyle işlenmiş  kilim ve sehpalar, Isabel Peletier tasarımı.


Mutfakta bahçeye acılan buyuk bir pencere dekore edilmiş bu oldukça iç açıcı ve harika bir manzaranın yanında oldukça ışık alan bir ortamın oluşmasını da sağlıyor.Mutfakta yine camlı ahşap dolap ve el yapımı çiniler kullanılmış.Masa üzerinde kullanılan teknik yıne fas tekniği örtü belli bir mesafede yarım şekilde masa üzerinde dekore edilmiş.


Beyaz taş duvarlar ahşapla oldukça şık bir uyum içerisinde dekore edilmiş bu iki ana malzeme evin karakterini belirlemede bize yardımcı oluyor.banyo ve yatak odalarında kullanılan ahşap mobilyalar ortama oldukça doğal bir görünüm kazandırmış.

Güneşin tadını çıkarmak için harika bir bahçe. Ve bu bahçede oluşturulan çok güzel bir oturma alanı mevcut bu alan yine fas tarzı bir masa ve demir sandalyeler ile dekore edilmiş.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...