Salı, Kasım 06, 2012

DIY Projeler { Kendi Tatil Celenginizi Yapmak Dusundugunuzden Cok Daha Kolay! }


Doğal bir asma çelenk sprey boyalı beyaz güller sofistike bir his .
 $ık, rahat bir görünüm icin genis bir krem ​​grogren kurdele ile bir kapı  uzerine asilabilecek veya Yuvarlak kesilmis bir ayna üzerine konulabilecek harika bir celenk. 
Eğer daha fazla gul gorunumlu olmasini isterseniz mini gullerle tum celengi kaplayabilirsiniz hatta hayal gucunuze gore farklılıklar yapabilirsiniz.{ Beyaz sprey yerine Altin yaldizli bir sprey kullanabilir cicekleri kirmizi keceden yaparak simle kaplayabilirsiniz. Her sey hayal gucunuzden ibaret....Yapılışi için TIK TIK



Adım 1 : Oncelikle Asma dallarımızı sprey boya ile boyayıp kurumaya birakiyoruz. Ardindan bu dalları düzgün sıralı bir sekilde celenk haline getiriyoruz. Daha sonra begendigimiz kumasi düzgün bir bicimde bir masa uzerine yerlestiriyoruz ve bir cd yardımıyla kumas kalemiyle 14 adet yuvarlaklar olusturuyoruz.ve bunlari kesiyoruz.

Adım 2 : Daha sonra kestigimiz parcalari sprial seklinde kesiyoruz daha hızlı olmasi icin dilerseniz bir seferde yuvarlak kesilmis kumasları ust uste koyarak kesebilirsiniz bu teknik size zaman kazandıracaktir.


Adım 3 : Kesmis oldugumuz parcaları ortasından baslayarak ıce dogru katlayarak gidiyoruz ve son parcayi sicak tutkal yada silikonla sabitleyerek gulumuzu tamamliyoruz.


Adım 4 : Sira Hazirlamis oldugumuz gülleri daha once yapmis oldugumuz celenge tutturmaya, yine sicak tutkal yada seffaf silikonla bunları resimde gordugunuz sekilde celengimizin bir tarafina sirali sekilde diziyoruz. Dilerseniz bunu bütün celenge uygulayabilirsiniz. Kalan kısmı yada diger eklentiler tamamen sizin hayal gucunuze kalmis.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...